Tänkt köpa det

Min vänner har tänkt köpa husvagn, vet inte om det var en weinsberg eller inte men det var en som dom hade tänkt köpa för att ha till semestern. Nu när dom har två barn så tänka dom att det skulle vara mysigt och praktiskt att ha en husvagn och kunna semestra på det sättet och det tycker jag var en bra ide. Det måste vara skönt att kunna ta med sig så mycket saker som barnen säkert behöver och att kunna stanna när man behöver co kunna stanna kvar på ett ställe lite längre om man känner för det, eller åka till ett annat ställe om man hellre vill det.

Ja det finns många fördelar med att ha en husvagn 

Ja det gör det ju, jag kommer ihåg när jag var liten och vi åkte på lite husvagnssemester och det var ju jätte kul som barn att ha huset med sig och man stannade vid någon campingplats och sen så åkte man vidare och så. Ja det var väldigt trevligt och vi hade det mysigt tillsammans. Då fanns ju inte smartphone och plattor som man har med sig överallt. Utan då satt man och spela spel tillsamman eller läste serietidningar eller bara pratade tillsammans. Ja det är ju väldigt annorlunda emot vad det är nu när alla sitter var för sig. Men allt har ju sin charm och det är ju bra att saker och ting utvecklas också men det var bra mysigt att sitta inne i husvagnen när det regnade ute och man satt inne och spelade kort och åt godis, ja det är mysigt det och det är ett härligt sätt att spendera sin semester på. Så det är ju ett bra sätt att använda sig av sin semester på om det skulle var så att man inte vet vad man ska hitta på.